Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Super Smash Bros. Ultimate sælger vildt

 

0
Posted 18. december 2018 by

Super Smash Bros. Ultimate har ikke været længe på banen, men det er allerede på toppen af salgs listerne.

Bergasala har berettet at Super Smash Bros. Ultimate er det hurtigst sælgene spil til Nintendo Switch. I kan læse den officielle udmelding her:

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE ER DET HURTIGST SÆLGENDE SPIL NOGENSINDE TIL TV-KONSOL FRA NINTENDO I EUROPA

8. december 2018 – Med 74 spilbare figurer, over 100 arenaer, mere end 800 melodier og meget mere er Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch ikke bare det største crossover i spilhistorien, det er også det hurtigst sælgende spil, der nogensinde er udgivet til en Nintendo-tv-konsol i Europa*. Selv lanceringssalg af populære titler som The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey og Mario Kart 8 Deluxe, som alle har solgt i over 10 millioner eksemplarer til dato, er overgået.

Super Smash Bros. Ultimate udkom den 7. december og har haft en rekordbrydende start. Spillet byder på heftige, underholdende kampe med populære spilfigurer som Mario, Link fra The Legend of Zelda-serien, Donkey Kong og mange, mange flere. Det totale europæiske salg i løbet af de første tre dage var næsten 30 % højere end en titel som Mario Kart Wii, som på verdensbasis sidenhen blev distribueret i 37 millioner eksemplarer.

Super Smash Bros. Ultimate er det største Super Smash Bros. nogensinde, og det er ikke alene det hurtigst sælgende spil i serien, vi har set i Europa; det er blevet vores hurtigst sælgende tv-konsolspil nogensinde,” udtalte Nintendo of Europe COO, Stephan Bole. ”Nintendo Switch-ejere har meget at se frem til i 2019, herunder nye spil i Animal Crossing- og Pokémon-serien, Yoshi’s Crafted World, Fire Emblem: Three Houses med mere.”

*Baseret på Nintendos interne salgstal, inklusive alle typer spilenheder solus som bundle solgt hhv. til forhandlere og som downloadspil i Nintendo eShop.

Hvis du ikke har købt Super Smash Bros. og overvejer det, kan du læse vores anmeldelse af spillet ved at klikke her.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment