Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Svært ved at finde en god handel? – hent Bownty app’en

 

0
Posted 14. juli 2013 by

Bruger du Downtown, Sweetdeal, Groupon, Takeoffer, Spot Deal, eller nogle af de andre tilbuds sider, så er app’en Bownty perfekt når du er på farten. Den samler de mange forskellige sider i et enkelt overblik.

Ud af 5 kategorier kan der vælges imellem deals der omhandler krop og velvære, mad og drikke, shopping og service, events og aktiviteter samt hotel og rejser. Bownty app’en giver dig derfor en personlig deal-oversigt med relevante tilbud på oplevelser og services, fra de mange velkendte dealsites. Du finder app’ne på Google Play og iTunes.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment