Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

The Brigmore Witches er sidste DLC til Dishonored

 

0
Posted 16. juli 2013 by

Bethesda har i dag annonceret sidste DLC til Dishonored nemlig The Brigmore Witches. Udvikleren Arkane Studios takker af i stil med denne pakke der kan hentes 13. august til Xbox 360 og PC, mens den til PlayStation 3 udkommer 14. august. Prisen bliver omkring 75 kroner.

Du skal i skikkelse af Daud finde Delilah der leder Brigmore Witch klanen. Det glæder din overlevelse hvor du skal forhindre hende i at gennemføre et ritual der vil medføre din utidige bortgang. Din højre hånd Billie Lurk har allerede forrådt dig så du er nød til at søge hjælp hos Dead Eels og The Hatters, så du kan komme gennem et uudforsket område af Dunwall.

The Brigmore Witches_Dead_Eel The Brigmore Witches_Gravehounds

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment