Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Last of Us: Part II får udgivelses dato i sidste øjeblik

 

0
Posted 19. juni 2018 by

Vi ved at der er mange der venter på udgivelses datoen til The Last of Us: Part II. Den kan vi dog ikke give jer endnu desværre.

Men vi kan fortælle at når udgivelses datoen frigives, så kommer den i sidste øjeblik. Under E3 Coliseum 2018 snakkede holdet bag spillet, omkring hvornår udgivelses datoen frigives. De nævnte at Naughty Dog først frigiver udgivelses datoen, når spillet er meget tæt på at blive udgivet.

Så med den udmelding kan vi nok desværre konkludere at The Last of Us: Part II ikke udgives i nærmeste fremtid.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment