Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Walking Dead Sæson 7 konkurrence

 

0
Posted 12. november 2017 by

Sammen med PR Nordic og Twentieth Century Fox Home Entertainment kører vi frem til tirsdag d. 14  kl. 12.00 en konkurrence hvor du kan vinde et eksemplar af The Walking Dead Sæson 7. Det du skal gøre er at svare på hvad Negan kalder sit pigtrådsomviklede baseballbat. Du kan skrive dit svar på vores Facebook side eller under denne nyhed. Vi trækker lod blandt de korrekte svar og vinderne får direkte besked.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment