Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The World Ends with You -Final Remix- har fået udgivelses dato

 


0
Posted 8. august 2018 by

Sidder du og venter på The World Ends with You -Final Remix- udgives, kan vi endelig glæde dig med en udgivelses dato.

I kan læse den officielle pressemeddelelse fra Nintendo og Bergasala her:

Et af de mest anerkendte, håndholdte spil fra dette årti er på vej til Nintendo Switch; med HD-grafik, forbedret gameplay og eksklusivt indhold. The World Ends with You -Final Remix- lanceres til Nintendo Switch den 12. oktober.

Fuldfør missionen… eller risikér at blive slettet fra tilværelsen! Det er alt, hvad hovedfiguren Neku ved, efter at have genvundet bevidstheden midt i et travlt vejkryds. Nu må han og makkeren, Shiki, kæmpe for at overleve i et besynderligt spil på liv og død.

Denne version af Square Enixs klassiske rollespil bringer den mørke fortælling til live ved at integrere spændende temaer fra japansk popkultur i spillets gameplay og story på Nintendo Switch.

The World Ends with You -Final Remix- indeholder også et nyt scenario, der fører dig direkte til historiens kerne, samt nye versioner af musikken.

Spil de rytmiske kampe ved at bruge en Joy-Con-kontroller eller den trykfølsomme skærm på Nintendo Switch. I multiplayer for to spillere kan du samarbejde med en ven om at bekæmpe fjender, kaldet Noise, og udføre udfordringen Reaper’s Game sammen.

Så som du kan se kommer The World Ends with You -Final Remix- den 12. oktober til Nintendo Switch.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment