Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Total War: Three Kingdoms er forsinket

 

0
Posted 12. februar 2019 by

Det var meningen at Total War: Three Kingdoms skulle være udgivet i marts måned. Dette kan udvikler desværre ikke nå har de måtte erkende.

Holdet bag spillet har indset, at Total War: Three Kingdoms ikke kan nå den kvalitet de vil have inden marts måned. På dette grundlag har de valgt at udskyde spillet en lille smule. Her har I en lille udmelding omkring dette:

We’re lucky to be in a position to do the right thing for our games, and in this case, it means taking the time to get everything ready for you. It’s important that we give you a game that you can enjoy to the fullest, and we’re excited for you to see what we have in store.

Den nye udgivelses dato til Total War: Three Kingdoms er den 23. maj.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment