Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Trailer – Pokémon The Movie: I Choose You!

 


0
Posted 9. april 2017 by

Den nye film “Pokémon The Movie: I Choose You!” har premiere i Japan inden for de næste 3 måneder. Promoveringen for filmen er dog stadig på vej.

Der er blevet lagt et par videoer på youtube, på vegne af The Pokémon Company. Den første af videoerne er en trailer på halvandet minut, og den anden video er en 30 sekunders reklame – Begge videoer er på japansk.
Hvis du er i tvivl om hvad filmen handler om, så er det en genfortælling af Indigo sagaen, som set i Pokémon animeen er den første sæson, som i øvrigt fejre 20 års jubilæum i år.

Comments

comments


Mikkel Wiesner

 
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år, da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Dog er min favorit franchise - The Legend of Zelda, og det er der intet der kan ændre på!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment