Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

TV2’s brug af billede fra Assassin’s Creed går verden rundt

 

0
Posted 11. marts 2013 by

Der må være en enkelt eller to der her til morgen sidder med det store smil hos Ubisoft. Hen over weekenden kom det frem at TV2 i et indsalg om Syrien bragt 26. februar havde brugt et billede af Damascus som stammede fra det første Assassin’s Creed. Det er Ubisoft’s kunstneriske fortolkning af et 720 år gammelt Damascus, som blev brugt som baggrund. Til TV2’s forsvar skal det siges at på Google Billeder er det nummer 9  og det er rigtigt pænt.

Det er ikke første gang nyhedsudsendelser anvender billeder fra spil. Sidste år havde BBC et indslag hvor logo’et fra HALO dukkende op i forbindelse med dækning af en historie om Amnesty og FN.

bbc halo

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment