Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

TV2’s brug af billede fra Assassin’s Creed går verden rundt

 

0
Posted 11. marts 2013 by

Der må være en enkelt eller to der her til morgen sidder med det store smil hos Ubisoft. Hen over weekenden kom det frem at TV2 i et indsalg om Syrien bragt 26. februar havde brugt et billede af Damascus som stammede fra det første Assassin’s Creed. Det er Ubisoft’s kunstneriske fortolkning af et 720 år gammelt Damascus, som blev brugt som baggrund. Til TV2’s forsvar skal det siges at på Google Billeder er det nummer 9  og det er rigtigt pænt.

Det er ikke første gang nyhedsudsendelser anvender billeder fra spil. Sidste år havde BBC et indslag hvor logo’et fra HALO dukkende op i forbindelse med dækning af en historie om Amnesty og FN.

bbc halo

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment