Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Two Point Hospital annonceret

 


0
Posted 16. januar 2018 by

Kan du huske spillet Theme Hospital? Et nyt spil er på vej, som bygger på fundamentet af klassikeren, fra selv samme hænder af Gary Carr og Mark Webley. Sammen har de to herre startet deres nye udvikler studie Two Point Studios, derfor hedder deres kommende spil oplagt nok, Two Point Hospital.

Det bliver Sega der står bag udgivelsen af spillet og den vil finde vej til Windows PC via Steam her i 2018.

“Gary and I have been talking about this project for a number of years and are really excited to be announcing Two Point Studios’ first game”

“The amazing team we have managed to bring together, and our partnership with Sega, has really allowed this first part of our vision to finally come to fruition.”

Gary Carr og Mark Webley har før arbejdet i det britiske studie Bullfrog der stod bag flere af Theme spillene såsom Theme Park og Theme Hospital. Senere kom de begge ind i folden hos Lionhead Studios og arbejde på bla. Black and White og Fable.

Two Point Hospital kommer til at have samme stil som Theme Hospital fra 1997. Theme Hosptial udkom i sin tid på PC og PlayStation. Her gjaldt det om at opbygge et velfungerende hospital og få det hele til at løbe rundt med personale, forske i medicin og varetage akutte situationer med patienter.

Vi ser i den grad frem til Two Point Hospital når den udkommer på PC via Steam senere på året.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment