Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Udgivelses datoen til Kingdom Hearts III frigives ved E3

 

0
Posted 20. maj 2018 by

Årets E3 bliver vildt for alle Kingdom Hearts fans. Det er nemlig der hvor vi endelig fr udgivelses datoen til Kingdom Hearts III.

Der har været meget snak frem og tilbage, et utal af gange o, hvornår Kingdom Hearts III skulle udgives. Hele tiden har vi måtte erkende at alle bud ikke var korrekte, og at spillet hele tiden blev skubbet frem.

Men nu er der godt nyt til os alle. Square Enix, har lovet at de endelig vil løfte sløret for udgivelses datoen til Kingdom Hearts III under dette års E3 messe.

Så inden længe er ventetiden ovre, og vi kan alle få vores største ønske omkring Kingdom Hearts III opfyldt.

Hvornår tror I at Kingdom Hearts III udgives?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment