Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers på vej til Switch.

 

0
Posted 10. april 2017 by

Capcom har for nyligt annonceret, at de har færdiggjort arbejdet på Ultra Street Fighter II: The Final Challengers, som bliver udgivet d. 26 Maj, på Nintendo Switch som en eksklusiv titel. Det tweeter Yoshinori Ono fra hans egen twitter profil.

Spillet kommer til at indeholde alle de klassiske karakterer fra Street Fighter II, samt de nye fighters – Evil Ryu og Violent Ken. Spillet kan spilles i både håndholdt og docked –  så du kan tæske løs på Chun Li i bussen, eller Banke Blanka hjemme i sofaen.

Comments

comments


Mikkel Wiesner

 
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år, da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Dog er min favorit franchise - The Legend of Zelda, og det er der intet der kan ændre på!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment