Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Uncharted fan film med Nathan Fillion udgivet

 


0
Posted 17. juli 2018 by

Savner du også Nathan Drake og hans eventyrfyldte liv? Så har vi en video der kan kradse den kløe. I sidste uge teasede skuespilleren Nathan Fillian noget “Uncharted” relateret. Det har nu endelig vist sig at være en Uncharted fan film.

Nathan Fillion spiller Nathan Drake i den 15 minutter lange film. Det er en ung gut ved navn Allan Ungar der har instrueret. Sully og Elena fra spillene er også med. Hverken Sony eller Naughty Dog har noget med filmen at gøre.

Der er dog også en rigtig film på vej fra Hollywood der bygger på serien, men her har Nathan Fillion ingen involvering, selvom han er klar, skulle telefonen ringe. Indtil videre ved vi at filmen er under produktion hos Sony og at Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) er med i den.

 

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment