Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Ventetiden er forbi – RuneScape 3 er online

 


0
Posted 22. juli 2013 by

RuneScape 3 kaster dig ud i den 3 måneder lange quest, Battle of Lumbridge, hvor det er spillerne der kollektivt skaber rammer for de næste mange års RuneScape univers. Hvis du synes det er for meget så er der altid den underholdende Bacon Quest eller nogle af de mange andre quest. Det virker som en evighed siden GamersLounge var i England hvor vi så annonceringen og fulgte op med interview med udviklerne.

Det er gratis at spille og vil du igang med det samme så finder du RuneScape 3 her: http://www.runescape.com/

Der er løbet masser af vand i å’en siden 2001 og nøjagtigt hvor meget kan du se på nedenstående infografik der har samlet mange facts omkring RuneScape.

GamersLounge byder velkommen til de næste 12 år med verdens største MMO.

RS3_Launch _Infographic_EN_1374501896

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment