Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Viasat/MTG TV kanaler på PlayStation

 

0
Posted 5. september 2013 by

ViaPlay er en streaming tjeneste der sikrer stort lokalt indhold af TV serier og film. Seneste har de Viaplay samlet det bedste fra Danmarks dygtigste stand up-komikere. Under den nye kategori Dansk Comedy findes de sjoveste og groveste stand-up-shows, komedieserier og film med komikere som Anders Matthesen, Thomas Hartmann, Linda P og Mick Øgendahl.

ViaPlay er en del af Viasat/MTG og de har (næsten) ubemærket lavet en aftale med Sony som streaming af deres TV kanaler. Det er den foreløbigt største aftale, da Apple’s forsøg på at få en aftale med kabeloperatørene til deres iTV, ser ud til at være gået i stå.

Det tyder på at PlayStation 4, i modsætning til konkurrenten Xbox One, kan komme til at tilbyde TV streaming uden at du skal have to abonnementer og en kabel boks. Sony har allerede et stort udvalg af musik og film, derfor ser analytikere det som en stor mulighed for Sony og PlayStation at denne aftale er kommet i hus. Lagt de fleste er låst til en enkelt leverandør af kabel TV og derfor vil streaming baseret på Internettet give os som forbrugere en bedre mulighed for at vælge hvad vi gerne vil betale for at se.

Vi har tidligere set på ViaPlay som er den moderne for for TV.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment