Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Vinder af HiFi Klubbens FIFA Turnering

 


0
Posted 26. juni 2018 by

Mikkel fra Amager tog sejren da HiFi Klubben i weekenden afholdte finale i den landsdækkende “Husk lyden Cup”
Det er ikke kun på de store stadions i Rusland at fodboldkampe i denne tid bliver spillet. Der er netop i denne weekend blevet udkæmpet mesterskaber i computerspillet FIFA 18 på Playstation 4. Her var det ikke på grønsværen at kampen blev fløjtet af, men hos de 30 lokale HiFi Klubben butikker landet over. Vindere fra hver af de lokale lokale forretninger mødte frisk op søndag til finalen hos HiFi klubben på Åboulevarden i København.
Spillereglerne var korte og enkle. Man skulle spille i gruppespil i en 2×4 minutters kamp. Finalen udspillede sig søndag, d. 24 hvor den lokale HiFi Klub ved Åboulevard havde storskærme og det helt største surround-udstyr fremme. Med en spilleoplevelse i fuldt surround lyd, var det næsten som værende tilskuer på et fyldt stadion.

Det var Mikkel Lionett på 15 år, der spillede sig til en velfortjent førsteplads og vandt turneringen. Mikkel kan dermed kalde sig for vinder af den landsdækkende FIFA 18 turnering, “Husk lyden Cup”.
“Jeg var virkelig nervøs, men jeg syntes selv jeg klarede det godt til kampen, jeg føler jeg var en smule heldig men jeg er ellers tilfreds med min sejr udover det “ – Udtaler en stolt, Mikkel Lionett fra Amager.
Vi ønsker Mikkel et stort tillykke.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment