Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Warframe kommer til Xbox One

 

0
Posted 23. juni 2014 by

Warframe er en stor succes på PlayStation 4 som det næst mest downloaded kun overgået af Netflix. Digital Extremes har annonceret at Warframe bliver udgivet til Xbox One gennem programmet ID@Xbox. I modsætning til PlayStation 4 så bliver det ikke free-to-play for det kommer til at kræve du har en Xbox LIVE Guld abonnement for at kunne spille. Det er helt gratis at spille Warframe på PC eller PlayStation 4.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment