Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Warframe – udviklernes videodagbog

 


0
Posted 27. maj 2013 by

Warframe har være i beta i omkring 8 uger og har allerede over 2 millioner spillere. Der er allerede en større opdatering på vej med en Dojo, som er samlingspunktet for en klan. Der kommer også masser af andre elementer bl.a. to nye lokaliteter, 22 våben, 9 mods og en helt ny Trapper Warframe. I videodagbogen viser udviklerne hvad der er i vente med Update 8. Du finder spillets hjemmeside her.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment