Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Warriors Orochi 4 har fået udgivelses dato

 


0
Posted 18. juni 2018 by

Under dette års E3 fik vi lidt nye detaljer om Warriors Orochi 4, som stod til udgivelse i år. Indtil nu var udgivelses datoen dog ukendt.

Ud af det blå har Koei Temco smidt en ny trailer på gaden. Traileren er den officielle Warriors Orochi 4 trailer, og i slutningen af den får vi faktisk udgivelses datoen.

Warriors Orochi 4 udgives den 19. Oktober til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Der udgives også en PC version, men det er kun en fysisk en via Steam.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment