Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Watch_Dogs udgives 21. november i forskellige special udgaver

 


0
Posted 30. april 2013 by

Ubisoft har annonceret at Watch_Dogs udkommer 21. november til PlayStation 3, Xbox 360, PC og  WiiU. Den udkommer også til PlayStation 4 “når konsoller bliver tilgængelig” og “er også planlagt til andre næste generations konsoller”.

Der har længe være spekulationer om Watch_Dogs var en ren next-gen titel og der er nu ikke tilfældet. Motoren bag er dermed stadig baseret på den eksisterende teknologi uden at anvende den annoncerede teknologi i PlayStation 4.

Der bliver 4 special udgaver hvor den vi har vist billede af er The Dedsec Edition. Du kan læse mere om indholder, både det fysiske og det digitale på Ubisoft Watch_Dogs side.

 

watch dogs 02

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment