Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox One Elite Controller har nu fået en udgivelsesdato

 
 
Resumé
 

Kategori: ,
 


Sammendrag

Den 27 Oktober udkommer Xbox Elite Controller….Er det noget i skal have?

0
Posted 26. september 2015 by

xbox_elite_controller_breakout_case_pieces_xbox_oneNu har Microsoft endelig givet en udgivelsesdato på deres Elite controller. Det bliver den 27 Oktober, hvor vi kan købe den hos diverse online og detailbutikker samt Microsofts egen netbutik. Så dem der har i sinde at blive endnu mere hardcore til Call of Duty-Black Ops III eller Star Wars Battlefront, har nu muligheden for at anskaffe sig dem inden deres udgivelse. Det skal også siges at den skulle være ret habil til bilspil. Prisen for denne sag bliver omkring 1.200kr så det er ikke i den helt billige ende. Den kommer til at koste nogenlunde det samme som en kinect-enhed, så for nogen kunne det godt blive en overvejelse imellem de to.

Den 27 Oktober er heller ikke helt ligegyldig. Det er nemlig datoen hvor Halo 5:Guardians udkommer, så mon ikke at det også bliver en lille sællert at de udkommer samme dag. Der er nok mange der kommer til at købe begge ting med hjem, selvom det bliver knap 1.700kr. Ellers er det i hvert fald en god ide til at putte under juletræet. Det er under ingen omstændigheder et tilfælde at Halo 5:Guaridans og Xbox Elite Controller bliver udgivet samme dag.

Jeg glæder mig til at få den i hænderne og se om den er de knap 1.200kr værd.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment