Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xenoblade Chronicles X Wii U Bundle og en Limited Edition annonceret

 

0
Posted 5. august 2015 by

Der er netop annonceret en Xenoblade Chronicles X Wii U Bundle og en Limited Edition.

Vi kan glæde alle jer Xenoblade Chronicles fans der ude, med der nu kommer både en Wii U Bundle og en Limited Edition af spillet.

Så nu er der enten en meget god grund, til at gå ud og købe en Wii U, og har du allerede en, så er der jo altid denne Limited Edition du kan gå ud og anskaffe dig.

Du kan se et billede af det der er annonceret her:

xenubundle

Og her kan i se hvad de indeholder:

  • Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack: features a black premium Wii U console, a physical copy of the game, an Artbook and a World Map poster
  • Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack: features a physical copy of the game, a SteelBook™ cover, a World Map poster, a Cover Art Poster and the Artbook

Xenoblade Chronicles X er sat til udgivelse i December i år.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment