Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Yo-Kai Watch Blasters annonceret

 


0
Posted 29. juni 2018 by

Yo-Kai Watch er en spilserie der stille og roligt vokser i Europa. Nu er der annonceret et nyt Yo-Kai Watch til Nintendo 3DS serien.

Yo-Kai Watch Blasters er det nyeste skud på stammen. Spillet vil blive udgivet på den måde vi kender det hvor vi får 2 forskellige versioner at vælge imellem. I kan læse om dem her i den officielle pressemeddelelse fra Bergasala:

YO-KAI WATCH BLASTERS UDKOMMER TIL NINTENDO 3DS DEN 7. SEPTEMBER 2018

28. juni 2018 – YO-KAI WATCH er tilbage, og nu med endnu mere action end nogensinde, når YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps og YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad lanceres til Nintendo 3DS-familien den 7. september.

I disse nye spil kan du spille sammen med op til tre venner enten med lokal trådløs forbindelse eller online. Hvor tidligere YO-KAI WATCH-spil fokuserede på turbaserede kampe, er YO-KAI WATCH BLASTERS action-rollespil med konfrontationer i realtid. I spillenes kampe kontrollerer du din Yo-kai, mens du strategisk udvælger dens evner og udstyr til at vinde over store bosser. På din rejse gennem spillet påtager du dig missioner, hvor du vil møde, blive venner med og kæmpe med over 400 både nye og tilbagevendende Yo-kai.

Træning af Yo-kai vil desuden påvirke dit teams styrke i kamp. Gennem træningen kan du skabe genstande og udstyr til dit personlige Yo-kai-team. Ved at gennemføre missioner kan du optjene større og stærkere genstande.

De to titler indeholder hver især forskellige Yo-kai, missioner og bosser. Ved at bytte mellem de to spil kan du samle alle Yo-kai. Og ved at forbinde gemt data fra YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits, YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls eller YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters kan du få en af tre special Yo-kai med dig i kamp.

For at optimere spillenes action og indhold vil en gratis opdatering efter lanceringen tilføre nye sidehistorier, Yo-kai-figurer, bosser og missioner.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment