OMEN Challenge vender tilbage for femte år i træk

0
1304

Nu vender den populære OMEN Challenge turnering tilbage for femte gang i træk. OMEN Challenge 2019 løber af stablen den 20. september i Camden Town i London med et helt nyt og spændende format og en af de stærkeste line-ups nogensinde med dansk deltagelse. 

Til årets turnering vil hele fem af verdens bedste Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) spillere kæmpe om en gevinst på $50.000. På dagen vil de fem professionelle CS: GO gamere, S1mple, Niko, Electronic, Rain, & Dev1ce blive testet i forskellige spillestile og intense, specialbyggede maps, der er udviklet af HP i samarbejde med nogle af de førende udviklere af baner til CS: GO.

Udover de professionelle CS: GO-spillere, inviterer HP også to amatørspillere til at spille mod de professionelle om den samlede gevinst. Amatørerne får undervejs support af de professionelle CS:GO-spillere pashaBiceps og Juliano, som vil hjælp med at forberede dem på turneringen og give dem tips til, hvordan man både spiller og præsterer bedst under pres.

De to amatørspillere vil derudover blive inviteret til en bootcamp i hovedkvarteret for et af verdens bedste CS: GO-teams – Astralis. Her vil de blive testet af Astralis træner Zonic med adgang til Astralis fulde stab, inklusiv Astralis psykologer og fitnesseksperter.

Turneringen starter med en four-player death match, der vil fungere som en seedingfase, hvor hver spiller kæmper for at overleve længst muligt. Efter 14 runder af seedingfasen har hver spiller chancen komme tilbage i kampen efter at spillet vil gå over til en mere traditionel turneringsstil, indtil en vinder er fundet.

Alle deltagerne vil kæmpe mod hinanden på HP’s OMEN udstyr, hvor de specifikt vil gøre brug af den kraftfulde stationære gamingcomputer OMEN Obelisk og de knivskarpe OMEN X 25 skærme. OMEN Challenge 2019 vil desuden blive vist gennem en livestream i augmented reality, som bliver sendt af HLTV. 

“I år vender OMEN Challenge tilbage større, bedre og mere medrivende end nogensinde før,” siger Chris Bohrer, Head of Marketing, Personal Systems EMEA, HP Inc. ”Vi arbejder hele tiden på at genopfinde gamingoplevelsen ved at skabe teknologi og oplevelser, der gør det muligt for gamere at yde deres bedst uanset hvem de er. Vi kan ikke vente med at skyde OMEN Challenge af for 5. år i træk, og igen give de største e-sportsstjerner og håbefulde amatører chancen for at konkurrere på den internationale scene.”

OMEN Challenge finder sted fra kl. 15:30-21:00 CEST den 20. september i Hawley Wharf Camden i London, Storbritannien. Turneringen vil også blive livestreamet på Twitch, der kan tilgås via følgende link: www.twitch.tv/omenbyhpeurope.