Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: 20. Januar 2017.
 
Spillere: 1 spiller
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4.5/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Spillet har meget at byde på og passer perfekt til Nintendo 3DS. Spillet er uden tvivl en del af eliten når man snakker om spil at tage med på farten.

Det negative


Kameraet kan til tider drille en del, hvilket godt kan irritere en en smule når man spiller.


Samlet vurdering

Står du og mangler et spil til at tage med på farten så er Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King spillet du bare må eje. Som helhed har det alt at byde på som en JRPG titel kan tilbyde. Så sæt X i kalenderen den 20. Januar når spillet lander på 3DS.

Posted 15. januar 2017 by

 
Anmeldelse
 
 
Dragon Quest serien har givet mange mennesker glæde længe, og nu er der et nyt skud på stammen. Vi vil nu se nærmere på Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King som snart lander på Nintendo 3DS.

Der er måske nogen der vil huske Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King som en Playstation 2 titel, og det er helt korrekt. Spillet udkom helt tilbage i 2004 i Japan. Og hvad der er værd at bemærke er at det var det første Dragon Quest spil som så dagens lys i Europa. Det udkom i Europa i 2006.

Nu har Square Enix valgt at genudgive spillet på Nintendo 3DS så vi kan få det med på farten. Og når vi siger genudgive, så er det sådan som det er. Det er ikke en Remastered version som vi ellers er så velkendt med i disse tider.

Man ser med det samme at det ikke er en Remastered version af spillet. For når man får startet spillet op og er kommet i gang med det, så kan man tydeligt se at det grafiske i spillet ikke har rykket sig meget fra den oprindelige version. Nogle gange er man egentligt i tvivl om det overhovedet har rykket sig.

Ikke at det skal opfattes dårligt, for det er jo en genudgivelse og ikke en Remastered version af spillet, så det er jo hvad der er lagt ud til. Men selvom det ikke er en grafisk perle, så passer det faktisk ganske godt på Nintendo 3DS, for det er så pænt som man kunne ønske det når man skal have det med på farten.

En ting som man kunne være lidt irriteret over i den oprindelige version af Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King, var når man skulle gemme spillet. For skulle man gemme den gang, så kunne man kun gøre dette ved at være i en kirke. De tider er nu slut, for du kan nu gemme hvor som helst i spillet, ved hjælp af den nye quick save funktion. Dette gør at det er endnu mere tilgængeligt til folk som lige har lidt tid at spille i.

Dragon Quest serien veksler imellem en god omgang Hack and Slash og de gode gamle tur baserede kampe. I Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King, der er det lavet som et tur baseret kampsystem. Det egner sig super godt til de håndholdte konsoller, så det er direkte perfekt for at sige det mildt.

Da spillet jo er et spil tilbage fra 2004, så har det ikke noget nyt at byde på i JRPG genren, men det gør ikke noget. For når man spiller det, så er oplevelsen af det lige som det var den gang. Det fede ved det er bare at man kan tage det med på farten, og ikke mindst gemme det når man vil.

Noget som man måske lige skulle have tænkt mere over er kamera vinklen i spillet. For det er desværre tit man tåger rundt med det kamera, og ikke kan få det til at virke optimalt for bedste spil oplevelse. Det ødelægger ikke selve spil oplevelsen, men det er bare irriterende til tider.

Men en ting som også er spot on i 3DS versionen, er brugen af de 2 skærme der er i konsollen. For det fungerer lige som man kan ønske sig, og man har formået at udnytte begge skærme fuldt ud, som man selvfølgelig ser i størstedelen af 3DS spillene nu om dage.

Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King har som helhed mange timer i sig. For historie delen i spillet er lang, og du er ikke igennem den lige med et samme. Historien halter lidt efter og er til tider kedelig, men historie er jo ikke alt.

Står du og mangler et spil til at tage med på farten så er Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King spillet du bare må eje. Som helhed har det alt at byde på som en JRPG titel kan tilbyde. Så sæt X i kalenderen den 20. Januar når spillet lander på 3DS.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)