Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Farming Simulator 17 anmeldelse

 
 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: 25 Oktober 2016
 
Spillere: Singleplayer - Multiplayer
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
19 total ratings

 

Det positive


En landlig fornøjelse der er hver at høste underholdningen af. En del nye features, mods og det hele virker mere poleret.

Det negative


Tutorial forklare ikke nok


Samlet vurdering

Farming Simulator 17 er ligeså godt som det første og bedre. Du har lidt ekstra features at bruge tid på og flere muligheder for at tjene nogle gode penge. Maskinerne er ligeså detaljeret som altid og selvom det måske ligner meget forgængeren, er her nok nyt til at tage ud i marken endnu engang.

0
Posted 29. oktober 2016 by

 
Anmeldelse
 
 

Farming Simulator 17 er det nyeste skud på stammen af simulator spil og er i handlen i dag. Med endnu flere features end nogensinde før. Med nye landbrug at passe og landskaber at udforske, er der lagt i ovnen til en helt ny landlig oplevelse uden at sætte huset og ens opsparing på spil. Det er tidlig morgen, marken er klar og mejetærskeren brummer! Her er vores anmeldelse direkte fra sjette kartoffel række.

Simulator spil giver os en oplevelse vi måske ikke ellers kunne forestille os at have. Om det er at være kaptajn på et fly, være trucker eller  bygge byer så er der noget for enhver. Farming Simulator 17 giver dig endnu engang muligheden for at sætte dig op i mejetærskeren, høre noget radio og se dit lille landbrug vokse. Udover at rende rundt selv kan man også være med online på andres landbrug. Der er rigtig mange a6t vælge imellem. Nogle har password på og andre kan man besøge frit. Her kan man så hjælpe hinanden med at få økonomien til at vokse og gøre arbejdet lidt lettere.

screenshot06_en

Din mission er den samme som i det forrige spil: Pas gården, høst markerne, tag dig af dyrene og tjen penge. Men denne gang er der flere måder at tjene penge på. Rundt om findes der marker ikke ejet af dig. De ejes af andre og de vil med glæde have din hjælp. Man går op til et lille rundt ikon ved siden af marken og her kan du enten købe den eller hjælpe ejeren. Hvis man vælger at hjælpe, kan det bestå af at pløje marken, høste den eller noget helt andet inden for en afgrænset tid Når man har udført opgaven får man penge og gør man det inden tiden udløber, får man en lille ekstra penge præmie. Det er godt at gøre dette, imens man venter på ens egne marker gror. Så bruger man tiden fornuftig og laver nogle penge.

screenshot05_enSelvom spillet mere eller mindre ligner det forrige Farming Simulator 15, så er der alligevel ankommet nogle nye features til farmen. Når man køre rundt, omend det er i bil eller traktor, kan det være rart med noget til at bryde tavsheden og den evige brummen af moteren med. Heldigvis er der et par radiostationer med lidt af hvert. Der er 4 stationer som inkludere rock, pop, country og electronic. Der er også rigtige radiostationer som bliver streamet online og som man ligeledes selv kan tilføje stationer til. Så har man lyst, kan man cruise rundt på marken til tonerne af ens lokale radio kanal. Mods er også inkluderet, så du kan tilføje og tilpasse dit spil. Pt er det kun mods fra udvikleren selv. Men senere vil der komme flere bruger mods til. Lige nu er der ikke særlig mange mods, men antallet vil kun vokse som flere spillere kommer til.

Som noget nyt kan du nu også spille som en kvinde og vælge forskellige farver til din figurs skjorte. Du kan nu også så flere forskellige sorter af planter som solsikker eller soya bønner. Dermed er sortimentet vokset og du har et større udvalg til dine marker. Førhen kunne man have køer og høns. Denne gang kan man også have grise som skal passes på, fodres, staldende skal gøres rene osv. Her er også en del penge at hente, da det også giver godt i kassen.

screenshot04_en

Det er rigtig hyggelig at passe sin gård men også at tage en tur i sin bil og se sig omkring. Begge af de verdener der er tilgængelige er spændende og fyldt med steder at besøge. Man kan altid tage ud i skoven og lave lidt arbejde der eller også kan man besøge butikker hvorfra man kan købe nyt værktøj, maskiner mm. til sin farm. Et nyt fedt køretøj der er blevet tilgængelig og som kan bruges lige fra man starter op, er toge. Har du brug for at fragte træ eller korn til den anden side af kortet, kan det læsses på toget og man kan selv styre den. Det er en fornøjelse at trille gennem landskabet med masser af vogne fyldt med ressourcer klar til at blive solgt

screenshot01_en

En ting der dog ikke er forbedret siden sidst er forklaringen af de forskellige mekanikker. Der er en kort tutorial i starten og derefter er du på egen hånd. Du får kun lige det mest nødvendige at vide såsom styring og pasning af sin mark. Det er meget trial and error, men alt efter hvordan man ser på det, kan det også være spændende at opdage det meste selv. Du kommer til at lære en masse og nogle gange kan det blive en succes og andre gange vil man fejle. Men sådan er det med simulator spil. Det handler om erfaring!

Samlet vurdering:

Farming Simulator 17 er ligeså godt som det første og bedre. Du har lidt ekstra features at bruge tid på og flere muligheder for at tjene nogle gode penge. Maskinerne er ligeså detaljeret som altid og selvom det måske ligner meget forgængeren, er her nok nyt til at tage ud i marken endnu engang.

Farming Simulator 17 kan købes nu på PC, MAC, PS4 og Xbox One.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment