Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform:
 
Genre: , ,
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: 6. Oktober 2017
 
Spillere: 1
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Sjovt, langt og underholdende spil.

Det negative


Det er en anelse for nemt.


Samlet vurdering

Spillet er en smuk og underholdende genfortælling af Mario & Luigi Superstar Saga og der vil være underholdning fra start til slut.

0
Posted 9. oktober 2017 by

 
Anmeldelse
 
 

Mario & Luigi: Superstar Saga udkom tilbage i 2003 på Game Boy Advance, som en fortælling om vores yndlings brødre, Mario og Luigi. Nu er der kommet en genudgivelse til 3DS, og det hele har fået en ordentlig overhaling – grafisk. Spillet er det samme, dog med nogle små ændringer og tilføjelser.
Jeg synes det er fedt, at spillet får en genudgivelse, så de nye generationer kan opleve en god klassikker. – Og med den nye tilføjelser af Bowser’s Minions, er der ikke et øje tørt.


Spillet er morsomt – Luigis nervøse personlighed i kontrast til Marios gåpåmod er altid dejligt og underholdende. Luigi har simpelthen så meget personlighed i disse spil, og selvom Mario er “Big Daddy Nintendo”, så har Luigi mere altså at byde på. Mario bliver lidt for – Mario agtig. Hans personlighed er der selvfølgelig, men uden Luigi, ville spillet være tomt.

Spillet er, som de andre Mario & Luigi spil, bygget op om Turn-Based RPG kamp. Begge hold skiftes til, at angribe modstanderen, efterfulgt af en bunke EXP og nogle coins. Måden Mario & Luigi tackler disse kampe på, gøres på klassisk mario maner. Brødrene kan hoppe på fjenderne, bruge deres hamre og så har de nogle specielle angreb de kan lave sammen – som varierer fra titel til titel.

Historierne har den klassiske opbygning, Bowser vil overtage Mushroom Kingdom, Peach bliver kidnappet, og der en X ond boss sammen med Bowser. Dette er ikke en dårlig ting, og bringer dog stadig nye ting på bordet.

Humoren er der, og det er altid godt med nogle små grin. Nogle gange virker humoren dog for påtaget, såsom at Luigi ofte bliver disset eller nedgjort. Dette er efterhånden blevet et trademark for Mario & Luigi serien, og det kan altså godt undværes til tider.

Bowser’s Minions delen er sprit ny, og selvom det er sødt og bedårende, så er det en smule overflødigt. Ja det er da sjovt, men det er hovednavnet der trækker. Jeg vil spille Mario & Luigi, ikke Goomba, Koopa Trooper, Wiggler brothers.

Spillet er alt i alt en smuk og underholdende genfortælling af Mario & Luigi Superstar Saga, og hvis i ikke har prøvet det før, har lidt penge til overs samt en 3DS, så gør jer selv en tjeneste og give serien et skud – i vil være underholdt.

Comments

comments


Mikkel Wiesner

 
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år, da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Dog er min favorit franchise - The Legend of Zelda, og det er der intet der kan ændre på!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment