Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia anmeldelse

 

 
Overblik
 

Platform:
 
Genre:
 
PEGI:
 
Udgiver:
 
Udvikler:
 
Udgivet: d. 14 Februar 2018
 
Spillere: 1 - 2
 
Vurdering
 
 
 
 
 
2.5/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Karakterenes designs er meget sjove.

Det negative


Spillet er halvt færdigt, og det er for meget af det samme uden nogen form for klimaks.


Samlet vurdering

Jeg personligt bryder mig ikke rigtig om spillet. Jeg har givet det nogle chancer, men det virker ufærdigt, og er kommet ud i en dårlig periode, med Dragon Ball Fighterz, så det er med stor sansynlighed kun fans der samler det op.

0
Posted 15. februar 2018 by

 
Anmeldelse
 
 

The Deven Deadly Sins: Knights of Britannia, er det ikke bare noget af en titel? Jeg har flere gange lagt mærke til animeen på netflix, det var dog først med dette spil, jeg blev bekendt med serien. Så man kan sige, at jeg startede på en frisk. Clean slate, let’s go!

Spillet omhandler Meliodas, som er kaptajnen af “The Seven Deadly Sins”. Han leder ihærdigt efter sine holdkammerater – de andre “sins”. Eftersigende skulle spillet følge mangaens historie meget nøje, hvilket ikke er mærkeligt, da de fleste Manga/anime spil, følger animeen/mangaens historie.
Jeg havde ikke høje forventninger til spillet, men jeg havde et håb om, at det ville minde en smule om Naruto: Storm serien.
De første par kampe var interessante nok, det var et ny kontrol skema end hvad jeg var vant til, men så småt blev det bare til gentagelser.

Der er forskellige typer kampe, men de er alle bygget på af den samme model – tæsk modstanderen inden tiden går ud eller tæsk et hvis antal fjender inden tiden går ud. Spillet forsøger på, at være en blanding af et beat’m’up- og et kamp-spil. Det er her min konflikt så småt opstår.
Udover det ærgerlige kampsystem, foregår plottet også gennem tekst. Der er ikke nogen spændende cutscenes, kamp dialoger eller lign. Det er plot – kamp – plot. Det betyder desværre også, at en newcomer som jeg, falder hurtigt fra, da spændingen under kampene er ikke eksisterende. Der er ikke noget drive, eller nogen faktorere der inspirerer dig til at fortsætte.

Overworlden er heller ikke specielt interessant. Den er faktisk en større byrde end noget andet. Man styre en grøn gris, med et hus på ryggen, og den er langsom. Man kan opgradere grisen til at bevæge sig hurtigere, men det er ikke meget.
Derudover, så er kortet i overworlden utydeligt og en anelse svær at forstå.

Jeg personligt bryder mig ikke rigtig om spillet. Jeg har givet det nogle chancer, men det virker ufærdigt, og er kommet ud i en dårlig periode, med Dragon Ball Fighterz, så det er med stor sansynlighed kun fans der samler det op.

Comments

comments


Mikkel Wiesner

 
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år, da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Dog er min favorit franchise - The Legend of Zelda, og det er der intet der kan ændre på!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment