Rigtigt mange bruger mobilen til spil og streaming og her kommer Sony med en model med 6 tommer OLED skærm og masser af andre features. Læs med her.

Forbedret elegant og let design med en vægt på blot 151g, der både er IP65/IP68 vand- og støvafvisende og kommer med Corning® Gorilla® Glass 6 for den bedste beskyttelse

Sony har i dag lanceret Xperia 10 II – en ny tilføjelse til super-mellemklassen med fokus på underholdning til en overkommelig pris.

“Med Xperia 10 II sætter vi nye standarder for serien af mobiler i super-mellemklassen ved at tilføje mere Sony-teknologi end nogensinde før. Xperia 10 II kommer i et elegant og let design og med vores nyeste 21:9 OLED-skærm, som giver en fantastisk skærmoplevelse, er det den perfekte smartphone til underholdning på farten.”, udtaler Masato Nakano, Pan-European Mobile Business Head.

21:9 OLED-skærm giver forbedret underholdning

Xperia 10 II kommer med en forbedret 6,0” OLED-skærm i 21:9-format med TRILUMINOS™-teknologi, udviklet til smartphones, som giver en medrivende skærmoplevelse. Kombinationen af OLED-skærmen og videobillede-optimering giver dig mulighed for at se indhold med dybere sort og livlige farver.

Med 21:9-formatet bliver gaming-oplevelsen også taget til et helt nyt niveau – bl.a. med Sonys multi-vindue-funktion, hvor du kan benytte og se to apps på én og samme tid. Med den nye multi-vindue switch-funktion er det let at skifte mellem dine senest benyttede apps og anbefalede apps. Derudover gør Side Sense-funktionen det let at tilgå dine yndlingsapps, med blot et enkelt tryk med tommelfingeren.

Fang hvert øjeblik med det nye kamera med tre objektiver

Xperia 10 II kommer med hele tre objektiver, herunder et 12MP hovedobjektiv og to 8MP objektiver. Objektiverne har den samme brændvidde som i Xperia 1: Ultravidvinkel (16mm), vidvinkel (26mm) og telefoto (52mm).

Med Xperia 10 II kan du slippe fantasien løs og trygt stole på, at den tager flotte billeder – hver gang – takket være den nye og forbedrede farvegengivelse, der trækker på Sonys førende knowhow inden for digital billedbehandling. De nye forbedringer gør, at du let kan skabe sjove og flotte billeder med Sonys forudinstillinger for mad, portrætter og nat, der sikrer den bedst mulige billedkvalitet i situationer med lav belysning.

Du kan udfordre din kreativitet yderligere med 21:9-billedeformat og filmoptagelse i 4K-kvalitet.

Vandafvisende med holdbart glas i et let format

Xperia 10 II passer perfekt i hånden med sin bredde på 69mm, skærm i 21:9-format og en vægt på blot 151g. Telefonen er beskyttet af Corning® Gorilla® Glass 6 og er certificeret IP65/IP68 vand- og støvafvisende.

Batteriet på 3,600mAh holder dig kørende i længere tid, så du kan bruge dine yndlingsapps uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Sonys opladningsteknologier holder desuden dit batteri kørende i længere tid. Battery Care forhindrer overopladning på din telefon ved at oplade din telefon til 90% og herefter vente med at oplade de sidste 10% til lige inden du skal bruge mobilen. Derudover overvåger Xperia Adaptive Charging-funktionen din telefon under opladning, hvilket sikrer, at batteriet ikke overbelastes.

Xperia 10 II kommer med en Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform-processor, der sikrer pålidelig performance og hurtig forbindelse.

Xperia 10 II er desuden fyldt med Sonys High-Resolution-audioteknologi, som giver dig den bedste lydoplevelse – uanset om du bruger hovedtelefoner med et 3,5mm jackstik eller trådløst.

Pris og tilgængelighed

Xperia 10 II bliver lancereret i farverne sort og hvid og vil være tilgængelig fra slutningen af april 2020 til en vejledende udsalgspris på 2799 kr.