EPOS, det danske gaming audio brand, afslørede i dag deres nye B20 studielydsmikrofon, der bringer et nyt niveau af lyd designet til gamere, streamere og content-skabere, der søger studielydskvalitet i deres mikrofoner. Som del af EPOS’ næste generation af højkvalitetstilbehør, leverer B20 mikrofonen ukomprimeret og krystalklar optagelseskvalitet med nem plug-and-play tilslutning og et elegant design. EPOS B20 mikrofonen er kompatibel med PC, PS4™ og Mac® og er tilgængelig nu på EPOS’ hjemmeside og udvalgte forhandlere.
 
Mikrofon med studielydskvalitet
Ved at forblive tro mod EPOS’ 115 års erfaring med lydteknologi, leverer B20 mikrofonen klarhed uden at ofre varmen fra en dyb bas og diskanttoner for at opnå en rig, klar og forbedret vokallyd. B20 mikrofonen er designet til en bred målgruppe af gamere og kan give studielydskvalitet (24bit 48kHz), mens den ubesværet reducerer uønsket baggrundsstøj og giver lydinput uden forsinkelse.
 
Tilpasset mange scenarier
B20 mikrofonens anvendelighed og alsidighed ses i den integrerede lydkontroller og let tilgængelige lydstyrke-, forstærknings- og dæmpningsknapper. Under brug indikerer intuitive LED-lys, hvornår mikrofonen er aktiv eller slået fra. Derudover inkluderer B20 mikrofonen en port til hovedtelefonstik, der giver mulighed for stemmemonitorering i realtid og blanding af spillyd.
 
Brugere kan yderligere tilpasse mikrofonoplevelsen til brugerens unikke opsætning gennem B20 mikrofonens fire optagetilstande – cardioid, stereo, bidirectional eller omnidirectional. Hver tilstand er intuitivt designet til at fange alle optagelsesscenarier fra solostreamere, partner casting, team-play udsendelser og mere.
 
Elegant kvalitetsdesign
B20 er bygget ud fra samme højkvalitetsstandarder som resten af EPOS’ linje af lydudstyr og passer perfekt ind i ethvert gaming-miljø. Mikrofonen har en slidstærk, men alligevel solid letvægtsaluminiumsskal, komplimenteret af et slankt ergonomisk design. På samme måde inkluderer B20 mikrofonen en dedikeret, justerbar bordstander for det perfekte fit i dit setup. Mikrofonens 3/8” gevind kan nemt påsættes en mikrofonarm for yderligere positioneringsmuligheder.
 
Intuitiv opsætning og brugertilpasning
B20 mikrofonens USB-C til USB-A plug-and-play design leverer simpel opsætning for aspirerende content creators såvel som erfarne streamere. Alt lyd bliver med det samme forbedret gennem den problemfri opsætning og frigiver mere tid til gaming – hvad end det er til professionelle live stream-sessioner eller til team chats.
 
For brugere, som ønsker at yderligere forøge lydkvaliteten med B20 mikrofonen, kan EPOS Gaming Suite blive downloadet for at få adgang til en bred vifte af tilpasningsmuligheder, såsom noise reduction, mikrofon EQ-kontrol, rumklangskontrol og mere.
 
”B20 er ideel for gamere, som ønsker at elevere deres lydkvalitet under indspilninger og streaming. Vi gør en dyd ud af at udvikle produkter, som giver gamere den bedste fordybelse, og vi er stolte af, at vi med B20 mikrofonen forsætter denne tradition.” siger Maja Sand-Grimnitz, Director, Global Marketing, Gaming hos EPOS.