Fate/Extella The Umbral Star, er et tekst og hack’n’slash drevet spil. Dette betyder, at mellem kampene, er plottet gemt i tekst, samt dialog. Spillet er 100% lavet til den mandlige demografi. – Og det er faktisk et rigtig underholdende spil. Hvad har spillet så, at byde på?

Spillet foregår i en virtuel verden kaldet SERAPH. Her er der forskellige “mennesker” (NPC’er) kaldet Servants. Disse servants er bygget på en algoritme og en A.I., som gør dem så menneskelige som de kan være – Uden at være virkelige. NPC’erne er utroligt nok, de karakterer du kan være i spillet, hvilket egentlig er lidt spøjst – Og den person man er, er faktisk ikke en karakter man kan være.

Fate/Extella gør ikke noget der ikke er gjort før. Det er tydeligt der tager mange elementer fra, hvad der er populært i Japan – såsom Simdating, waifu princippet osv. Udover det, er spillet som nævnt også Hack’n’Slash.
Det er ikke fordi, at spillet gør noget unikt ved sit gameplay, da det meste fokus lægger i historien mellem kampene. Men selvom spillet ikke gør noget unikt eller storslået, så er det stadig meget underholdende.

Spillet har et bonding system, som du og din “servant” kan udvikle sammen. Bondsystemet låser op for dyberere dialoger mellem dig og din servant, som tager udgangspunkt i Japansk simdating. Dialogerne har meget seksuelle og lidenskabelige undertoner, og det kan virke meget malplaceret. Det er dog for mig ikke specielt vigtigt, og da plottet er ekstremt tyndt – og stortset kun handler om den stærke kærlighed mellem dig og din servant – , var det kun gameplayet der holdte mig bundet.


Det lyder virkelig trivielt, men det er det også. Faktisk, så er jeg sikker på, at det som gør, man holder fast i spillet er, at man gerne lige vil se, hvordan det slutter.
– Og hvis man er en completionist som jeg, så vil man gerne have alle skjulte hemmeligheder og unlockables.

Men gameplayet, selvom det er underholdende og vanedannende, er det gjort før. Det er et standard hack’n’slash spil, som minder meget om Warriors serierne. Der er nogle sektorere som man skal overtage, en boss man skal kæmpe imod, osv.
Der er forskellige missioner mens man er på slagmarken, og de skal opfyldes før, man kan gå mod bossen.

Men gameplayet, selvom det er underholdende og vanedannende, er det gjort før. Det er et standard hack’n’slash spil, som minder meget om Warriors serierne. Der er nogle sektorere som man skal overtage, en boss man skal kæmpe imod, osv.
Der er forskellige missioner mens man er på slagmarken, og de skal opfyldes før, man kan gå mod bossen.

Spillet er fint nok, og jeg vælger at give det en score der måske går imod det jeg har sagt. Men det er simpelthen fordi, spillet er så Japansk, og det er slet ikke blevet censureret. Jeg synes det er en fantastisk start, at vesten er begyndt at tage sådanne titler til sig, uden at mene der skal laves alt muligt om.
– Og så er spillet så latterligt, at det er fantastisk!

Spillet kan købes til Playstation 4, PS Vita, PC og Nintendo Switch.
– Og hvis du investerer i spillet på Nintendo Switch, for du alle DLC’er med gratis.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPC specifikationer på South Park: The Fractured but Whole
Næste indlægProject #1514 er et nyt spil på trapperne fra Bandai Namco
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
fateextella-the-umbral-star-anmeldelseFate/Extella The Umbral Star, er et tekst og hack'n'slash drevet spil. Dette betyder, at mellem kampene, er plottet gemt i tekst, samt dialog. Men hvad har spillet, at byde på?