Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 

 
Seneste nyt
 

Fra chefredaktøren

jbk 1 std smallVelkommen til on-line magasinet GamersLounge, hvor vi brænder for spil af alle typer. Uanset om du er hardcore spiller med fokus på konkurrencer eller du bruger spil til at slå ventetid ihjel, så kan du hos os finde nyheder, anmeldelser, interviews og alt andet der relateret til spil.

Vi skriver om de emner relateret til spil vi synes er underholdende da alle på redaktionen elsker at spille alt muligt forskelligt. Det betyder også at der jævnligt sniger sig en eller andet gadget med ind som vi pludseligt ikke kunne leve uden. Fælles er også at penge først gør os rigtigt glade når de bruges og heldigvis rækker selv minder beløb langt når der er tale om spil til smartphones og tablets. For slet ikke at tale om de mange gratis web-spil.

Du kan også finde alle nyheder på vores gruppe på FaceBook. Foretrækker du at få nyheder i overskriftsform så bliver alle overskrifter med link også udgivet på vores Twitter.

Sidder du med en pressemeddelelse om dit seneste spil så er du velkommen til at kontakte redaktionen. Vi udvider gerne vores horisont og nogle af de største spil oplevelser er kommet fra nye udviklere med en rigtig god idé. Den redaktionelle linje har fokus på produkter, spil og services der er relevante for forbrugere og dermed alle som spiller.

Vi har en nuanceret dækning af udgivelser og virksomheder og derfor gør vi os umage for sikre der er fakta bag indlæg og anmeldelser. Som andre medier er vores opgave også at sikre en kritisk stillingtagen til både produkter, virksomheder og deres forretnings metoder og modeller. Får vi ikke fakta korrekte bliver det rettet og undskyldt når vi bliver gjort opmærksomme på fejl.

Vi modtager jævnligt spil til anmeldelse hvor der er embargo, altså at anmeldelse ikke må udgives før en specifik dato, hvilket vi overholder. Hvis der på anden måde er betingelser knyttet til en produkt til anmeldelse ser vi os ikke i stand til at lave en anmeldelse.

Tak fordi du kiggende forbi.

/Jan

jan@gamerslounge.dk