Fra chefredaktøren

Velkommen til livsstilsmagasinet GamersLounge. Vi brænder for nyheder, anmeldelser og artikler af spil, film, gadgets og andre emner for dig som er interesseret i moderne gamer kultur. Vi er selv passionerede gamere med et tårnhøjt ambitionsniveau.

Du kan også finde alle nyheder på vores gruppe på FaceBook. Foretrækker du at få nyheder i overskriftsform så bliver alle overskrifter med link også udgivet på vores X.

Sidder du med en pressemeddelelse om dit seneste spil så er du velkommen til at kontakte redaktionen. Vi udvider gerne vores horisont og nogle af de største spil oplevelser kommer fra nye udviklere med en rigtig god idé. Den redaktionelle linje har fokus på produkter, spil og services der er relevante for forbrugere og dermed alle som spiller. Vi dækker kun i mindre omfang industrien bag.

Vi modtager jævnligt produkter til anmeldelse hvor der er embargo, altså at anmeldelse ikke må udgives før en specifik dato og tid. Det overholder vi. Hvis der på en eller anden måde er andre betingelser knyttet til et produkt til anmeldelse ser vi os ikke i stand til at lave en anmeldelse.

Tak fordi du kiggende forbi.

/Jan

jan@gamerslounge.dk

GamersLounge – Birkevang 53 – 2640 Hedehusene – CVR 29 49 43 63