Om GamersLounge


GamersLounge er et livsstilsmagasin for gamere hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil, film, gadgets og andre emner for dig som er interesseret i moderne kultur. Vi er selv passionerede gamere med et tårnhøjt ambitionsniveau.

Om anmeldelser og vurderingen

GamersLounge anvender den samme skala til alle former for vurderinger uanset om det er spil, gadgets, film eller noget helt andet. Skalaen er 5 stjerner som er en samlet vurdering. Ting skal enten underholde eller nytte, som beskrevet i bogen En god idé – Fik du den?. Der er mange ting som indgår i denne samlende vurdering som f.eks. teknisk kvalitet, lyd og billed, historie, pris, platform og alle de andre elementer som er med til at skabe den underholdning eller værdi som vi forventer. Hver anmeldelse afspejler også den enkelte anmelders individuelle smag og det er naturligt at du synes at noget skulle have en bedre eller ringere vurdering. Teksten støtter op om vurderingen og du er velkommen til at kommenterer på vores anmeldelser. Det er dine penge og vores anmeldelse skal hjælpe dig til at tage en beslutning om noget skal købes. Her er en beskrivelse af skalaen:

3 stjerner

er det vi forventer at alle spil eller gadgets kan opnå. Det kræver at spillet leverer det som loves på omslaget og i markedsføring, i en teknisk kvalitet som er acceptabel. Hvis du ønsker at oversætte dette til en procent så svarer dette til mellem 40% og 60%. Det er det vi betragter som en god vurdering og med 3 stjerner er det også over middel. Hvis du kan lide genren eller historien er det helt sikkert et spil du vil være tilfreds med at spille og du som vil vurdere højere.

2 stjerner

giver vi til de spil som ligger under middel da det svarer til mellem 20% og 40%. Årsagen til at et spil rykker ned af skalaen er typisk at der er tekniske problemer, måske er spillet unødigt svært at styre, den kunstige intelligens er dårlig eller det er meget ensformigt.

1 stjerne

er en meget usædvanlig vurdering som svarer til mellem 0% og 20%. Denne vurdering er reserveret til de aller dårligste spil og produkter. Det lider ofte af mange af de problemer som findes i 2 stjerne vurderingen ovenfor. Det er et produkt som aldrig burde have været på markedet og det appelerer kun til de ganske få som absolut elsker denne genre.

4 stjerner

som er mellem 60% og 80% er straks meget mere underholdende. Det er spil som er mægtigt gode og underholdende. Det er en flot blanding af de elementer som gør et spil sjovt og et produkt rigtigt godt, selvom der ikke nødvendigvis er noget nyt. Der kan også være enkelt elementer som trækker op, som f.eks. en rigtig god historie, et underholdende gameplay eller spændende karakterer.

5 stjerner

som er 80% eller bedre gives til de spil som anmelderen synes leverer top underholdning. Det betyder ikke at de er perfekte og det er også en vurdering som er et øjebliksbillede. Der er spil og produkter som på det tidspunkt de udgives eller sælges tilhører den gruppe som sætter standarden for alle andre og som andre udviklere ønsker at opnå.

Hvor lang tid bruger en anmelder på et spil?

Det er meget forskelligt. Der bliver spillet indtil spillet er slut, indtil spillet bliver kedeligt eller indtil spillet ikke længere byder på noget nyt at lære eller sætte sig ind i.

Anmelder GamersLounge alle spil?

Vi får spil fra forskellige udgivere, nogle beder vi om at få til anmeldelse mens andre indkøbes af redaktionen. Vi spiller allesammen utroligt meget på mange forskellige platforme og det er ikke alt som udgives i Danmark eller som findes i danske butikker. Vi gør hvad vi kan for at dække PC, Mac, Xbox, Playstation, Wii U, Android og iOS både med anmeldelser og nyheder.

Hvorfor er der ikke en normalfordeling af vurderingerne?

Normalfordeling er et matematisk princip og der er ikke belæg for at f.eks. spils underholdningsværdi passer på denne statistiske model.

Hvorfor anvender I ikke en mere differentieret skala?

Vurderingen mellem 1 og 5 stjerner er så du hurtigt kan se hvor underholdende anmelderen synes det er. Så skal det være teksten der giver dig det mere nuancerede indblik. Nogle gange har vi halve stjerne for at angive en score med “pil opad”

God tone

Vi har en professionel omgangstone med respekt for forskellige meninger også når holdningerne er skarpe. Vi diskuterer uden censur alle former for emner og accepterer ikke nogen form for chikane eller diskriminering baseret på køn, race, religion, seksuel orientering, handicap eller nogen som helt andet.

Vores data ligger i Danmark og er underlangt dansk lovgiving. Det betyder også at vi ikke accepterer diskusison eller links til ulovlige aktiviteter, som f.eks. piratkopiering. Billedmateriale skal kunne tåle at blive trykt i f.eks Ekstrabladet og du skal selvfølgelig overholde ophavsretsloven. Hvis du er i tvivl om du skulle poste en kommentar eller et emne er det som oftes en god idé at lade være.

Kontakt redaktionen

Opdager du fejl, har du ris, ros eller på anden måde behov for at kontakte menneskener bag siden så skriv til editor@gamerslounge.dk

GamersLounge – Birkevang 53 – 2640 Hedehusene – CVR 29 49 43 63