Bliv skribent

GamersLounge tilbyder en professionel platform, med skribenten i fokus, hvor du har mulighed for at udtrykke dine meninger og holdninger omkring produkter, producenter og trends indenfor spil, gadgets, film og andre områder som du kan finde i vores livsstilsmagasin for gamere.

Tonen er uformel og seriøs, hvor du forventes af have den nødvendige selvkritiske holdning til det du laver så kvaliteten er høj. Samtidig forventer vi at du har evnen til at arbejde selvstændigt. Som skribent skal du være velformuleret med et præcist ordvalg hvor du kender jargonen og terminologi som anvendes i det område du skriver om.

GamersLounge er privat ejet og finansieret. De indtægter vi har benyttes til at videreudvikle sitet og til at skabe bedre betingelser for vores skribenter og tekniske personale. Alle arbejder frivilligt fordi det har personlig interesse og fordi vi brænder for at gøre en forskel. De produkter som kommer til anmeldelse tilfalder skribenten og vi gør hvad der er muligt for at anerkende en god og stabil indsats.

Vi tilbyder dig som skribent et af de mest brugervenlige publiceringssystemer som anvendes af både private og virksomheder. Det er også så fleksibelt, at skulle du ønske et mini-site med fokus på et område som har din særlige interesse er dette også muligt. Du har som skribent også mulighed for at få dine publikationer posted automatisk på din personlige Twitter profil, eller hvor du skulle have lyst. Vi benytter rigtige navne med skribent profiler som er søge optimerede.

GamersLounge er din mulighed for at prøve kræfter med journalistik på et professionelt plan uanset om du ønsker at forblive passioneret amatør eller bruge dette som et springbræt til en professionel karriere.

Kontakt redaktøren på mail david@gamerslounge.dk