Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Xbox Project Scorpio fastholder deres releasedato til 2017

 

0
Posted 9. maj 2017 by

Vi venter stadig med spænding på om Sony kommer med en ny konsol, der modsvarer Xbox Project Scorpio. Men der er lidt stille omkring Sony og den lille forhåbning. Men indtil da er der godt nyt til alle Xbox entusiaster.

Der er mange der venter spændt på en eksakt release dato til Xbox Project Scorpio. Microsoft fastholder at den kommer omkring juleferien i 2017. Personligt håber jeg at den udkommer sammen med det nye Call of Duty WII, der udkommer 3 November i år.

I kan se her hvad forskellen bliver på ‘Project Scorpio’ og de high-end konsoller vi har idag:

Alle disse informationer betyder at Microsoft sætter lidt pres på Sony og deres måske kommende Playstation. Det er ihvertfald ikke svært at se, at ‘Project Scorpio’ tager føringen som det er nu, som den kraftigste konsol på markedet i 2017.

Prisen på ‘Project Scorpio’ er estimeret til at ligge omkring de 3.000 til 4.000kr. så det bliver lidt af en udbetaling som julegave. Men mon ikke at der er nogle heldige derude.

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment