Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Mickey i sit eget Where’s my Water? mobilspil

 

0
Posted 21. juni 2013 by

Disney’s signatur figur, Mickey Mouse, har nu fået sit eget mobilspil bygget over samme skabelon som “Where’s my Water?”. Det er et opgavespil og stadig en af mine personlige favoritter, hvor jeg stadig tager en opgave med den charmerende krokodille fra den originale udgivelse.

Denne udgave har Mickey i hovedrollen hvor spillet også er meget mere historie drevet. Det er tegnet i den klassiske stil der kendes fra de trykte tegneserie. Du møder også masser af andre Disney figurer, som f.eks. Pluto. Her er link til de forskellige platforme:

Google Play Tablet

Google Play Mobil

iTunes iPad

iTunes iPhone

mickey 01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment