Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Mickey i sit eget Where’s my Water? mobilspil

 

0
Posted 21. juni 2013 by

Disney’s signatur figur, Mickey Mouse, har nu fået sit eget mobilspil bygget over samme skabelon som “Where’s my Water?”. Det er et opgavespil og stadig en af mine personlige favoritter, hvor jeg stadig tager en opgave med den charmerende krokodille fra den originale udgivelse.

Denne udgave har Mickey i hovedrollen hvor spillet også er meget mere historie drevet. Det er tegnet i den klassiske stil der kendes fra de trykte tegneserie. Du møder også masser af andre Disney figurer, som f.eks. Pluto. Her er link til de forskellige platforme:

Google Play Tablet

Google Play Mobil

iTunes iPad

iTunes iPhone

mickey 01

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 

Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment