Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

No Man’s Sky rated PG på PS4

 

0
Posted 23. juni 2016 by

Nu er der ikke længe til at vi kan tage en tur ud i universet og se timerne fra vores liv forsvinde ud i den blå luft. No Man’s Sky har nu fået en officiel rating og det bliver sådan at mere eller mindre alle kan være med.

No Man’s Sky står til udgivelse d. 10 August på PS4 – og nu har spillet endelig fået en aldersgrænse. I Nord Amerika har spillet fået en PG rating hvilket svare til omkring “7” – “12” på vores pegi skala. Så dermed skal vi ikke forvente blodige kampe eller frække sekvenser ude i den gigantiske galakse. Men på den positive side, så kan mange flere være med og opleve spillets uanede mængder af planeter.

Ved man ikke lige hvad No Man’s Sky er, får du her 21 min. gameplay fra spillet af.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment