I sidste uge var godt dækket op med annonceringer under året store E3 show. Alt lige fra de helt store titler til de mindre og på alle nuværende konsoller, var der noget godt at komme efter. Men nu da vi ved mere om hvilke spil der udkommer i fremtiden, har vi taget en runde på Gamerslounge redaktionen med hvad vi ser mest frem til. Her får du de spil vi simpelthen ikke kan vente med at sætte kløerne i!

JanResident Evil 7 Biohazard


biohazard-banner

E3 har for mig været en blandet fornøjelse. Der kommer rigtigt mange fede spil selvom det er småt med ny IP som ikke allerede er blevet teaset gennem de seneste måneder. Langt de fleste udviklere tager den sikre vej og kommer med efterfølgere der ligeså godt kunne været en udvidelse til det originale spil. Det jeg ser frem til bliver også en efterfølger som så vælger at prøve en ny vej. Det er Resident Evil 7 eller Biohazard som er originaltitlen. Jeg har været med siden Game Cube udgaverne og der er stadig et eller andet omkring survival horror genren som giver en intens oplevelse. Biohazard skifter fra at være tredje person med kamera over skulderen til at være første person. Der har været forskellige mekanikker til styring i tredje person med forskellige fordel og ulemper. Det har været med til at skabe den intense survival horror oplevelse. Når det bliver første person så bliver det primært det psykologiske twist hvilket også er tydeligt fra den demo der er ude på PlayStation Store for PS Plus abonnenter.

Samtidig udkommer det så til PlayStation 4 i en virtual reality udgave. Det bliver utroligt spændende for god VR er fantastisk mens dårlig VR fremkalder kvalme og svimmelhed. Og det er bare den tekniske del. Jeg er spændt på hvordan ”Duty of care” bliver tacklet. Duty of care er det ansvar som udviklerne har for at sikre spilernes velbefindende i bredest mulig omfang. Du har set epilepsi advarslerne som mange spil viser. Udviklernes ved at hurtige klip kan fremkalde et anfald og derfor findes ”Duty of care” advarslen. Når der kommer Biohazard med VR er det så nok med en advarsel? Bliver du let skræmt så pas på? Det er jo et horror spil så måske en anden genre hvis du har sarte nerver. Derfor bliver Biohazard 7 også en titel der for mig betræder jomfruelig jord når duty of care skal fortolkes i en survival horror titel.

breakerpacghost

DavidBattlefield 1


battlefield1banner

Dette års E3 havde mange spændende annonceringer, og ikke mest en masse ekstra info om spil vi godt vidste kommer, så det kan godt være svært for nogen hvilken titel man ser mest frem til.

Dette var ikke et svært valg for mig, for jeg vidste det mere eller mindre allerede inden E3 startede, og ventede bare på en masse mere fra den front af.

Spillet jeg uden tvivl ser mest frem til i år er Battlefield 1. Jeg må nok indrømme at dette valg egentligt kom bag på mig. For efter at have spillet Battlefield 4 en lille smule, så købte jeg selvfølgelig Battlefield Hardline, da jeg skulle prøve det nyeste skud på stammen.
Med Hardline, var jeg nok i båd sammen med mange andre, da skuffelsen desværre henvendte sig ret så meget. Men dette gik over da EA løftede sløret for deres næste store titel for godt en måned siden.

Da jeg så udgivelses traileren til Battlefield 1 var jeg solgt med det samme. Det er længe siden vi har fået en god gang 1. Verdenskrigs spil, men dette laver EA om på.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg ser frem til denne titel, men bare for at give en lille smagsprøve på min glæde, kan jeg sige at jeg faktisk helt har “glemt” andre spil som jeg havde set frem til udgivelses datoen på, så noget gør det spil.

Vi ses på slagmarken.

breakerpacghost
RasmusGod of War

godofwarbanner1

Der har længe floreret rygter om at et nyt spil med Kranos og til dette års E3 messe kom forløsningen. Spillet åbnede Sonys pressekonference og vi blev heldigvis ikke spist af med en cinematic trailer for der blev vist reel gameplay. Der blev ikke afsløret meget om spillet men det var tydeligt at Kranos er blevet en del ældre og måske tilmed har en søn. Rygterne der har gået på at spillet skulle benytte sig at den nordiske mytologi så også ud til at holde stik men er igen ikke bekræftet.

GOW_Screen_Troll_PS4_003_1465878040

Det der gør God of War til årets E3 spil for mig, er den simple grund, at jeg er helt vild med de forrige spil og glæder mig gevaldigt til et gensyn med den brutale spartaner. Den grafiske motor så også ud til at udnytte Playstation 4 hardware fuldt ud og lydsiden virkede også dejlig dynamisk. Spillet kan ikke komme hurtigt nok.

breakerpacghost
JakobCall of Duty: Infinite Warfare

callofdutybanner

Det jeg går og glæder mig aller mest til, er uden tvivl dette års Call of Duty udgivelse.

Call of Duty har altid stået højt på ønskelisten, men efter de sidste tre års skuffelser, så glæder jeg mig til om vi endelig kan gå tilbage til basic, selvom vi skal en tur i rummet. Jeg byder også Call of Duty 4: Remastered meget velkommen. Det bliver helt sikkert en fantastisk oplevelse at spille det igennem igen på Next-gen.

Så det står højst på min liste af udgivelser i år.

breakerpacghost

Jonas P. – Death Stranding


deathstrandingbanner

Et af de spil jeg ser meget frem til er Hideo Kojima’s næste store projekt, Death Stranding. Lige fra nærmest barnsben har jeg været fan af Hideo’s spil og har brugt forfærdelig mange timer på Metal Gear Solid serien.

Efter at Hideo Kojima fik sit noget rodet exit fra Konami, har jeg og sikkert mange andre, ventet spændt på at se hvad han finder på. Under Sony’s Pressekonference fik vi endeligt at se bare lidt af hvad han har brygget på de sidste mange måneder – og hold da kæft for en hjernevrider!

Vi har en strand, en masse døde fisk og hvaler. I midten af det hele ligger ingen ringere end en nøgen Norman Reedus, med en navlestreng siddende fast til en baby, der forsvinder i olie. Oppe i luften hænger 4 mænd, som forsvinder på mystisk vis. Øhh, hvad skete der lige der? Det er nok den underligste trailer jeg har set til dato og alligevel, vil jeg så gerne vide mere. Men efter at dømme fra tidligere erfaring med Hideo Kojima’s spil, så bliver de efterfølgende trailere sikkert noget mere kryptiske. Men jeg elsker det!

Et af de ting der begejstre mig meget er at Hideo Kojima og Norman Reedus igen arbejder sammen. Efter den fede nedtur med Silent Hill, der eller så ret så lovende ud, er det rart at se der kom noget ud af venskabet. Men Death Stranding, bliver det ligeså stort som Metal Gear Solid? Ja, who knows. Men jeg ved bare at det bliver noget af en rutsjebane tur og jeg er med på vognen. Jeg glæder mig, vildt!

breakerpacghost

MilleGod of War


godofwarbanner2

Da det labre nye God of War-gameplay blev vist frem, på dette års E3, var jeg solgt.

Nordisk mytologi, Kratos med fuldskæg, en søn og en over-the-shoulder kameravinkel. Jeg kunne ikke få armene ned. Hvorfor det, spørger du skeptisk. Fordi Santa Monica Studios har skabt et helt nyt gameplay og univers. Til trods for de tidligere spil har Santa Monica nu bevæget sig ud på helt ny grund. Risikabelt, men forfriskende, hvis du spørger mig. I de forrige spil var kameravinklen væsentligt mindre intim. Endvidere tog det udgangspunkt i græsk mytologi, hvor Kratos “bare” var en rasende hævngerrig demi-gud. Nu er han tilbage som en moden far med mere end blot vrede i følelsesregistret.

I denne gameplay-trailer oplever vi den bløde side af en protagonist, der er faldet til ro med sine omgivelser. Et andet tempo end vi er vant til i God of War. I hvert fald indtil, der dukker et faretruende bæst op. Og så får vi ellers den vrede Kratos tilbage, denne gang uden hans Blades of Chaos. I stedet angriber Kratos med en simpel økse, og vi får lov at se interaktionen i mellem ham og hans søn, når de kæmper side om side. Dette fremmer et emotionelt billede af vores (anti)helt, som vi ikke tidligere har set, fordi der nu er meget mere på spil for vores hovedperson. Det minder mig, personligt, om forholdet i mellem Ellie og Joel fra The Last of Us, som knyttede et tæt bånd undervejs i historien.

Instruktøren bag God of War var tæt på at placere Kratos i et egyptisk univers, og jeg er ovenud lykkelig for at dette ikke blev en realitet. Idéen om, at Kratos er rejst hele vejen fra Grækenland til Norge fungerer bedre i min optik. Vi kommer væk fra det varme klima og ind i det kolde, hvor nye guder og skabninger truer. En gennemgribende kontrast, som er tiltrængt for at undgå at serien går hen og bliver triviel.

God of War har ikke fået nogen udgivelsesdato, men jeg håber personligt på at det lander i mine hænder i første kvartal af 2017, hvor det danske klima kan fuldstændiggøre oplevelsen af spillet. Du kan læse flere detaljer om spillet her.

breakerpacghost

Jonas N.South Park: The Fractured But Whole


southparkbanner

Jeg ser mest frem til South Park : The Fractured But Whole.

Fordi jeg elsker opsætningen af spillet. Tur baseret RPG blandet med virkelig god humor, skældsord og den useriøst stil. Og bare det at der ikke er grænser for hvor hvad de kan finde på. Den grundlæggende ting der gør, at jeg virkelig ser frem til dette spil er at, jeg elsker The Stick of Truth, det blandet med superhelte kommer til at gøre det til et verdensklasse spil i min optik 🙂 og så elsker jeg bare South Park universet 😀

breakerpacghost