Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Tre nye LEGO spil til den kommende Chima serie

 

0
Posted 4. januar 2013 by

LEGO Legends of Chima er en helt ny serie af byggesæt som er LEGO’s helt egen idé, eller IP (intellectual property). Det er en verden befolket af magiske stammer, eller klaner, af dyr. Der er annonceret tre forskellige spil som foregår i samme univers.

LEGO Legends of Chima: Speedorz er et lille racerløbsspil som findes på LEGO.COM og som app til iOS. Det er gratis og du kan finde det her. Det er udviklet af TT Games og 4T2.

Lego Legends of Chima: Laval’s Journey udkommer til 3DS og PS Vita i sommer og er et adveture spil med krigeren Laval. Det udkommer i efteråret til DS og er også udviklet af TT Games.

Lego Legends of Chima Online er det mest ambitiøse spil og er et free2play online spil som er udviklet af Warner Bros. Montreal. Det giver spillerene mulighed for at bygge våben og bygninger, mens de løser opgaver.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment