Det kommende platformsspil fra PlayStation, Astro Bot, er allerede på vej med omkring 80 niveauer ved lanceringen. Men der vil være endnu flere niveauer på vej senere via gratis DLC.

Team Asobi’s studieleder, Nicolas Doucet, fortalte til IGN, at der er planer om gratis DLC til Astro Bot, som vil komme “snart” efter lanceringen. Han nævner, at DLC’en vil fokusere på at tilføje udfordringsniveauer til spillet – kortere niveauer, der fokuserer på specifikke platformudfordringer – men det vil ikke være den eneste komponent.

Doucet delte ikke flere detaljer om, hvad der ellers kunne komme i disse DLC-tilføjelser, men der er spekulationer om flere PlayStation-karaktercameos ud over de allerede eksisterende 150, som allerede er en del af spillet.

Fra diverse indtryk fra nyhedsmedier, har man kunne spotte Ratchet, Rivet, PaRappa, Kratos, Atreus, Jak og Traveleren fra Journey. Ifølge Doucet har PlayStation “fuldstændigt åbnet dørene” for, hvilke karakterer Team Asobi kunne inkludere i spillet, og interne studier sendte endda anmodninger om at få deres karakterer med.

Astro Bot får gratis DLC, hvilket giver mening, da Astro’s Playroom nylig fik opdateringer i forbindelse med Astro Bot-annonceringen. I Astro’s Playroom er der nu nye mål i de PlayStation-tematiserede verdener, som alle fører frem til Astro Bot’s udgivelsesdato den 6. september.