Hvis du er Disney fan vil du elske denne nyhed. Vi kan nu byde velkommen til Disney Klassiker nummer 59.

Vi skal helt tilbage til 1937 hvor den første Disney Klassiker så dagens lys. For god ordens skyld kan vi fortælle det er Snehvide og de 7 små dværge. Disney har i et Tweet nu løftet sløret for Raya and the Last Dragon som bliver nummer 57 i klassiker rækken:

Filmen har vi ikke fået så mange detaljer omkring. Men vi kan fortælle at den handler kriger som leder efter den sidste drage i verdenen. Denne drage er så en lidt speciel en. Det er nemlig en vanddrage som kan forvandle sig til menneskeform. Vi ser frem til en officiel trailer til filmen.

Raya and the Last Dragon får premiere i biografen i November måned 2020.

Forrige indlægAstral Chain udgives på Fredag
Næste indlægAstral Chain anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)