Ubisoft åbnede officielt E3 2021 ballet med deres årlige E3 show kaldet Ubisoft Forward. Som det er for tiden, grundet Corona, var showet optaget på forhånd. Ingen publikummer, kun to værter og en god håndfuld spil annonceringer. Vi har samlet alt det bedste fra showet lige her, nemt og overskueligt, kun for dig!

Rainbow Six Extraction
Du kender allerede dit hold fra Rainbow Six Siege, men denne gang skal i ikke bekæmpe hinanden. Lav strategier, læg en plan og tag kampen op sammen mod den farlige Archæan fjende. Gå sammen i 3 player co-op og arbejd sammen om at bekæmpe de inficerede.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction udkommer d. 16 September, 2021 på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia og PC.

Mario + Rabbids Sparks of Hope
Mario og de kære Rabbids vender tilbage i 2022 til et helt nyt eventyr. Med et twist af Super Mario Galaxy, rejser man rundt til forskellige planeter for at befri dem fra ondskaben der har taget over.

Så lær dit team, deres tricks og egenskaber at kende, for at gøre det af med nye såvel som gamle fjender, på tværs af universet.

Udkommer på Nintendo Switch.

Far Cry 6: Season Pass – Become The Villain
Far Cry 6 udgives her senere på året og hvis man vil have alt med, skal man uden tvivl vælge at købe spillets Season Pass. Du får nemlig muligheden for at spille som 3 af de gamle skurke fra tidligere Far Cry spil: Vaas Montenegro, Pagan Min eller Joseph Seed.

Som dem skal du bekæmpe deres indre dæmoner, opdage deres baggrundshistorie og møde nogle velkendte ansigter. Det originale cast bag skurkerne vender også tilbage, i deres respektive roller.

Season Pass er inkluderet i Far Cry 6 Gold, Ultimate eller Collectors Edition.

Far Cry 6 udkommer d. 7 Oktober 2021, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Stadia og PC.

Assassin’s Creed Valhalla – Siege of Paris
Ubisoft fortæller her lidt om hvad der er i vente for Eivor i han/hendes fremtidige udskejelser. De giver her et eksklusiv indblik i spillets kommende udvidelse kaldet The Siege of Paris.

AC Valhalla får også en ny feature som tidligere AC spil har fået, hvilket er Discovery Tour kaldet Viking Age, som lære dig lidt historie om de steder du kan besøge i spillets, folks skikke og andet spændende.

Til sidst har vi en lille teaser for hvad der kan være i vente for Eivor. Skal vi sige at Eivor ikke er helt færdig med Odin endnu!

Assassin’s Creed Valhalla – The Siege of Paris udkommer senere på sommeren 2021, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Stadia og PC.

Rocksmith+
Har du altid drømt om at spille guitar, men har aldrig haft muligheden for at lære det. Ubisoft har her spillet lige for dig. Du husker måske Rocksmithfra nogle år tilbage, men denne gang er spillet blevet til meget mere end et spil.

Med Rocksmith+ kan du lære at spille enten akustisk el. el-guitar. Du kan nu bruge din smartphone som mikrofon, til at opfange når du spiller på f.eks. akustisk. Når Rocksmith+ udgives, vil der være et kæmpe bibliotek af både lærerige videoer og masser af musik, som du kan spille med på.

Rocksmith+ har ingen dato eller platform annonceret endnu. Men kommer snart.

Riders Republic
Gør dig klar til det ultimative ekstrem sports spil, Riders Republic.

Om du er til ski, snowboard, mountainbikes eller wingsuits, så er her en stor åben-verden, lige til at udforske. Deltag i events, kæmp mod venner eller fremmede online. Alle knep gælder!

Du kan tilmelde dig en Riders Republic Beta her!

Riders Republic udkommer d. 2 September, 2021 på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Stadia og PC.

Just Dance 2022
Hvis du har lysten til at ryste kroppen og danse ud i natten, så kommer der et nyt Just Dance 2022 sidst på året.

Med over 40 nye sange at danse til lige fra Believer af Imagine Dragons til Level Up med Ciara.

Hvis du vil have flere numre end dem der er med i spillet, kan du købe et abonnement af Just Dance Ultimate.

Just Dance 2022 udkommer d. 4 November, 2021 på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch og Stadia.

Avatar: Frontiers of Pandora
Nu har vi det aller første indblik i Ubisofts kommende Avatar: Frontiers of Pandora spil. Spillet vil være et første-persons action-adventure spil udviklet af Massive Entertainment (Ubisoft studie), i samarbejde med Lightstorm Entertainment og Disney.

Spillet gør brug af den seneste udgave af Snowdrop engine, og bliver udviklet eksklusivt til den nye generation af konsoller og PC. I Avatar: Frontiers of Pandora kommer du til at udforske Pandora, som du aldrig har set den før, i en åben-verden oplevelse.

Du spiller som en Na’vi og skal rejse på tværs af Western Frontier, som er en del af Pandora vi ikke har set før. Mød indbyggerne og de unikke skabninger, samtidig med at holde RDA styrkerne væk som truer området.

Avatar: Frontiers of Pandora udkommer i 2022 på PlayStation 5, Xbox Series X | S, Stadia, Amazon Luna og PC.

Det var så det i første omgang. Der vil være langt flere nyheder og annonceringer de næste dage, så hold øje med Gamerslounge.dk.