Der er desværre ret lang tid til Hot Wheels Unleashed udgives. Men derfor skal I da ikke snydes for lidt nyt fra spillet.

Denne gang er vi beriget med en ny trailer som fremviser en bane vi ikke har set fra spillet før. Så læn jer godt tilbage og nyd denne dejlige trailer:

Hot Wheels Unleashed udgives den 30. august til førende platforme.

Forrige indlægGame Builder Garage er ude nu
Næste indlægE3 2021 – Ubisoft Forward
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)