gow3-jbk-00

Så nærmer vi os sidste uge af Gears of War 3 beta perioden. Der bliver fordelt yderligere beta koder søndag d. 8 maj som vi tidligere har skrevet. Spørgsmålet er så. Hvordan udnytter du bedst din?

Jeg har tidligere givet et overblik over baner og spiltyper. Nu er sidste spiltype og sidste bane blevet tilgængelig, så nu følger en sidste opfølgning inden beta programmet slutter 15. maj. Jeg starter med den sidste af de fire baner som kaldes Old Town.

Det er – igen – en fuldstændig symmetrisk bane omkring de to spawns som har flere niveauer. Det får den til at virker både større og meget mere varieret end nogle af de andre baner. Der er rig mulighed for at skyde på tværs af flere lave forhindringer, og det synes jeg gør banen meget udfordrende. Visuelt synes jeg også, det er en bane med store forskelle. Det er lige fra det lyse strand område i øst, til de mørke gyder i vest siden af byen.

gow3_old_town
Bedste bane i beta’en  – synes jeg.

Team Death Match (TDM) er også denne gang med et lille twist. Hvert team har 15 respawns, så der i alt er 20 liv på et hold. Det er meget velfungerende, og om der tælles op eller ned virker lige godt for mig. Der spilles til to vundne kampe. De fleste gange er en kamp hurtigt overstået. Der kan selvfølgelig gå kylling i et hold på de store baner, så de få overlevende skal støves op.

Capture the Leader (CTL) er den spiltype som tilbyder mest nyt. Èn spiller udpeges til at være leder. Det gælder for modstanderen om at down’ne lederen, og tage vedkommende som gidsel. Holdet skal holde lederen i 30 sekunder. Hvis begge ledere er taget som gidsler stopper nedtællingen. Hvis du er lederen, så kan du trykke på RB for at se hvor alle befinder sig på banen. Jeg er overbevist om, at dette kan blive rigtigt underholdende i et party på 5. Du kan se effekten på video’en.

King of the Hill (KOTH) er spiltypen Annex med opdateringer. På faste steder på banen fremkommer en cirkel (The Hill), som kan give op til 80 point. Når den dukker op starter nedtællingen. Når tælleren rammer nul flytter cirklen. Det hold, som har erobret cirklen får point så længe en spiller er i cirklen. Det hold som først får skrabet 170 point sammen, vinder runden. Jeg synes, det er den morsomste af de tre spiltyper i beta’en. Det er 112% action – hele tiden.

KOTH er så også den spiltype, som giver langt de fleste experience point, som benyttes til at stige i rang. Der er ikke nogen værdi i rang. Det er drab med forskelige våben og antal spil af en bestemt spiltype, som afgør hvad du låser op for af kosmetiske effekter.

http://www.youtube.com/watch?v=zxNXT-m0F78

Hvis du ikke er helt vild med GoW serien, så kan du altid spille for at låse op for et par kosmetiske elementer. Der er to som du beholder når GoW3 kommer på gaden i september i år. Spil 50 kampe for at få Thrashball Cole. Spil yderligere 10 spil for at låse op for denne figur i den endelige udgave. Spil 90 spil, og få gold skin til Retro Lancer. Dræb så 100 med Gold Retro Lancer for at få Gold skin i den endelige version af GoW3. Det hurtigste for at komme op på 90 spil er ved at spille TDM. Her skulle du med en lille indsats, kunne spille 90 kampe i løbet af en uges tid. Når du har nået det, så spil KOTH for at få de 100 kills med guld Retro Lancer. Ja selvfølgelig vælger du Thrashball Cole efter de første 50 kampe. Du kan se alle award og hvad du låser op for nedenfor. Du trykker selv pause hvis der er noget du vil læse.

http://www.youtube.com/watch?v=gP6-COM5LwY
Oversigt over de forskellige awards og medaljer

Når vi rammer 15. maj er der faktisk kun tilbage at vente på at Gears of War 3 kommer på gaden i september.