Det mest efterspurgte i Pokémon GO bliver en realitet her til sommer. Niantic har nemlig været på banen med en udmelding der vil glæde alle Pokémon GO fans.

Til sommer bliver det nemlig en realitet at vi både får PvP og de legendariske Pokémons som vi har ventet på længe. De legendariske Pokémons har været efterspurgt længe, men vi må ej glemme PvP delen i spillet. For det har længe været på tale at vi skulle kunne møde andre trænere der ude og tage en duel med dem med det samme. Hvordan det vil fungere eller hvordan udrulningen af de legendariske Pokémons ved vi ikke hvordan vil fungerer.

Men Niantic har udtalt sig til O Globo at vi får både PvP og Legendariske Pokémons til sommmer. Til dem der vil have det på Engelsk har de udtalt følgende:

“Due to the large success of the game, we had to delay some planned innovations,”. “Right now we are working on some that are due to hit this summer (in the northern hemisphere), such as giving more value to the choice of the teams, releasing Legendary Pokemon and introducing PvP. One thing we learned with Ingress was that the game can sustain itself if we are able to create social interactions amongst players, and we are working on that.”

Vi takker Gamespot for oversættelsen.

Ses vi der ude trænere?