Oplev OMEN 16 – en imponerende gaming laptop, der tager spillet til nye højder

Dyk ned i gamingverdenen med OMEN 16, en bærbar gaming computer, der kan det hele. Den kraftfulde NVIDIA GeForce RTX 4070-grafik leverer forbedret ydeevne, højere billedhastighed og bedre billedkvalitet, alt sammen pakket ind i en bærbar enhed, der lader dig game uanset hvor du befinder dig. Den perfekte gave til gaming-entusiasten.  

HP OMEN 16 er tilgængelig for 11.499,-  

Prøv OMEN 27qs – en gamingskærm, der forbedrer spiloplevelsen

OMEN 27qs er ikke bare en skærm – det er en investering i en fordybende gamingoplevelse. Med imponerende opløsning og nøjagtige detaljer bringer denne skærm spiluniverset til live. Med 3,7 mio. pixels kan du virkelig fordybe dig i din gamingoplevelse. Omen 27qs er en gave til gameren, der ønsker en skarp og responsiv gamingoplevelse.  

HP OMEN 27qs er tilgængelig for 3.494,-  

Få krystalklar lyd i spilchatten med HyperX Cloud III Wireless

HyperX Cloud III gaming-headsettet er det næste skridt i Cloud-serien, som er kendt for sin lydkvalitet, komfort og holdbarhed. Med 53 mm drivere leverer dette headset akustisk lyd i studiekvalitet, mens mikrofonen opfanger krystalklar lyd i spilchatten. Perfekt til at isolere sig fra omverden og fordybe sig og den ideelle gave til den lydbevidste gamer.

HyperX Cloud III Wireless er tilgængelig for 1.399 ,- Forkæl gameren med HyperX Alloy Origins 65  

HyperX Alloy Origins 65 er nøglen til en skræddersyet gamingoplevelse. Udstyret med HyperX mekaniske kontakter, der er præcise og hurtige, kan du tilpasse tastaturet efter dine behov og nyde synkroniserede lyseffekter med andre gamingtilbehørsprodukter fra HyperX. Oplagt tilbehør til gaming-entusiasten.  

HyperX Alloy Origins 65 er tilgængelig for 979,-

Sigt hurtigere og spil bedre med Pulsefire Haste 2 Wireless

Denne letvægts HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless gaming-mus er et uundværligt våben i dit arsenal. Med justerbar 26K, 6 programmerbare knapper og 2 trådløse tilstande, giver musen dig en fordel i enhver kamp. Med en vægt på kun 61 g og op til 100 timers batterilevetid er denne trådløse gaming-mus den perfekte gave til den ambitiøse gamer.

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless er tilgængelig for 819,-