Hvis du elsker dinoer og Nintendo Switch, så er dette måske nyheden der kan redde din dag.

Jurassic World Evolution: Complete Edition er netop landet i handlen. Spillet er som titlen antyder selve spillet og alt der er udgivet af DLC til denne. Vi så spillet for første gang i 2018, men nu er det endelig landet til Nintendo Switch også. Det fejrer vi med udgivelses traileren:

Forrige indlægFUSER anmeldelse
Næste indlægClive ‘N’ Wrench får en ny trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)