Så blev det tid til, vi endnu en gang skal stifte bekendtskab med de 2 meget velkendte Nintendo brødre Mario og Luigi. Vi tager en tur til en herlig verden, hvor vi møder en masse karakterer fra en anden dimension i Mario & Luigi Paper Jam Bros til Nintendo 3DS.

thump

Spillet er ikke det velkendte platform spil, som vi nok kender de 2 brødre mest fra, men derimod et RPG spil, med det lille twist, hvor vi møder lidt fra andre spil genre. Så det bliver spændende hvad Alphadream har fundet på med denne titel.

Historien i spillet er nok ikke den mest velskrevne historie vi har set. Det starter ud med Luigi kommer ind i et lager rum, hvor han først ”hjælper” Toad med at skræmme en mus væk. Efter seance er overstået, så dukker en magisk bog op, og inden de får set sig om, så er bogen åben, og en portal til en ny dimension åbner.

broned

Dimensionen der åbner, er til en papir version af den verden som de lever i nu, så nu bliver de invaderet af papirs Goombaer, Bowser og mange andre af dem andre vi kender fra denne verden. Men det er jo selvfølge ikke kun den onde del af verdenen, for Mario, Peach og en masse Toads dukker også op.

Nu er spillet igang, så nu kan Mario og Luigi endnu en gang redde verdenen, og ikke mindst Peach. De drager nu på et stort eventyr sammen med Papir Mario.

Spillet starter roligt ud, med du skal finde 8 papir Toads som gemmer sig, så man regner med fra starten af, at dette bliver et roligt spil. Men man tager hurtigt fejl. For dette spil er et spil med gang i fra start til slut.

goomba

Kampene i spillet er meget varieret. Det er bygget op som et tur baseret RPG spil, som vi kender så godt fra de gode gamle Final Fantasy spil. Men Mario & Luigi Paper Jam Bros, skiller sig i den grad ud, for der er så mange andre små muligheder som man ikke lige havde set komme. Du skal nemlig også deltage aktivt i diverse kampe imod det store utal af papirs fjender i spillet. Når man kommer til de store boss kampe, så har man underholdning på højeste plan, for kampene er så varieret, og til tider ret svære.

Du skal ikke være bange, for at spillet kan virke for svært at mestre, selvom der er meget nyt og forskelligt i kampene. For det er heldigvis bygget op på den måde, så du har mulighed for at ”prøve det af” inden du bruger det på fjenden. For der er en lille slags tutorial, hver gang man har fået et nyt angreb.

superhammer

Når man løber rundt i det store Mario univers, så kommer man også ud for at skulle løse små opgaver, for at komme videre i spillet. Nogle gange skal man lige tænke sig om en ekstra gang, for at låse op for det næste område. Dette kan muligvis godt være svært for nogle, fordi nogle gange er det de mindste ting der gør man kommer videre. Vi har siddet fast et par gange, men efter et par forsøg, var vi godt kørende igen. De minigames, man møder på sin færd, er ret sjove. Men vi gider dog snart ikke finde flere papir Toads.

Grafisk, der rammer Alphadream endnu en gang plet. For spillet rammer præcis det miljø man ønsker at et Mario spil skal have, uden at blive for meget. Så her ligger spillet i den lune ende af, hvad man kan hive ud af en 3DS.

papirtoads

Man går slet ikke galt i byen, hvis man køber denne titel, for der er underholdning på så mange plan i Mario & Luigi Paper Jam Bros. Lige meget om du er Mario fan eller ej, så burde dette spil stå i din samling.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægVinderen af Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below Collectors Edition til Playstation 4 er:
Næste indlægThe Crew – Wild Run anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mario-luigi-paper-jam-bros-anmeldelseMan går slet ikke galt i byen, hvis man køber denne titel, for der er underholdning på så mange plan i Mario & Luigi Paper Jam Bros. Lige meget om du er Mario fan eller ej, så burde dette spil stå i din samling.