Skal I have et vildt lan party der hjemme, eller bare have en god switch som kan klare det meste i hverdagen, er dette nyheden der skal læses.

NETGEAR har nemlig løftet sløret for deres næste 2 switch til firmaer primært. Men den lille model vil vi klart også kunne anbefale til den krævende gamer i det lille hjem. I kan læse den officielle pressemeddelelse om disse 2 lækre switche her:

NETGEAR, Inc. (www.netgear.dk) udvider sin GS300 “Business Essentials”-serie af unmanaged gigabit ethernet-switche til små og mellemstore virksomheder med to modeller: GS348 med hele 48 porte og GS305P med 5 porte og Power-over-Ethernet.

Pål Vatneberg, Country Manager for NETGEAR i Norden, fortæller: “NETGEAR ved, hvor vigtigt det er at have et solidt netværk, der kan vokse i takt med udfordringerne i virksomheden. GS348 og GS305P understreger, at GS300-serien er det oplagte valg for mindre virksomheder, der ønsker både bruger- og budgetvenlig fremtidssikring af netværket – hvad enten fremtidens krav er til større kapacitet eller PoE-funktionalitet.”

De to modeller er:

GS348 – 48-port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch – perfekt til kompakt udvidelse af netværket med hele 48 gigabit ethernetporte. Den ventilatorfri køling gør GS348 ideel til diskret udvidelse af netværket i åbne kontormiljøer, klasseværelser, lægehuse og andre steder, hvor et lavt støjniveau er en vigtig faktor. Takket være prækonfigureret QoS-funktionalitet fungerer GS348 samtidig som en brugervenlig optimering af datatrafikken, så f.eks. IP-telefoni og videostreaming ikke påvirkes af anden aktivitet på netværket.

GS305P – 5-port Gigabit Ethernet Unmanaged Switch – en ekstremt omkostningseffektiv switch med 5 gigabit ethernetporte, heraf 4 der understøtter PoE, og en samlet PoE-belastningsevne på op til 55,5 W. I kraft af sit kompakte og solide metaldesign, den ventilatorfri køling og muligheden for vægmontering er GS305P den ideelle switch til hjemmekontorer og mødelokaler, hvor der er et aktuelt eller fremtidigt behov for enkel installation af overvågningskameraer, bevægelsessensorer, LED-belysning eller andre IoT-enheder.

Begge switche deler desuden følgende egenskaber med resten af NETGEARs unmanaged switche:

•Blokeringsfri switch-arkitektur for maksimal hastighed – op til 96 Gbps for GS348
•10/100/1000 Mbps ethernetporte – op til 10x hurtigere end Fast Ethernet
•Plug’n’play – automatisk etablering af forbindelse til tilsluttet router eller modem for gnidningsfri kabelbaseret deling af internetforbindelsen
•Auto-MDI/MDIX – fjernet behovet for at bruge “crossover”-netværkskabler
•LED-aktivitetsindikator for hver port og strømbesparingsteknologi
•Auto-negotiation – sikrer automatisk at hver enhed tilsluttes med den højest mulige hastighed
•3 års hardwaregaranti og mulighed for teknisk support

Priser, tilgængelighed og flere oplysninger

De to nye switche i GS300-serien kan nu købes i Danmark til vejl. priser på hhv. DKK 2390,- (GS348) og DKK 549,- (GS405P).

Skal I ud og have fingrene i en ny switch der hjemme?