Vi skrev tilbage i Marts måned om en konkurrence hvor Ubisoft i samarbejde med Coolshop, ville udlodde en helt speciel levering af Ghost Recon: Wildlands med drone.

Vinderen blev trukket, og der er nu frigivet en video, hvor vi ser spillet blev leveret. Vi deler også lige den officielle pressemeddelelse angående slutningen af denne konkurrence:

Det blev den danske landmand Martin Dunker fra Nordjylland, der trak det længste strå i Ubisofts konkurrence og vandt en dronelevering af actionspillet Ghost Recon: Wildlands. I videoen herunder kan du se, hvordan det så ud fra luften, da dronen susede over Danmark.

Danmarks første dronelevering af et computerspil er en realitet. Droneleveringen er sket i et samarbejde mellem spilvirksomheden Ubisoft og Coolshop, der er en af Danmarks hurtigst voksende e-handelsbutikker.

Sammen lancerede de en konkurrence, hvor man kunne blive den første dansker nogensinde til at modtage et computerspil med drone. Flere end 1600 spilentusiaster skrev sig op i håbet om at få leveret spiltitlen Ghost Recon: Wildlands med det flyvende postbud, men det blev den nordjyske landmand Martin Dunker, der trak det længste strå.

“Jeg vinder næsten aldrig noget, så endelig blev det min tur. Og hvor fedt er det ikke at få et spil leveret med en drone lige til traktørdøren?,” siger Martin Dunker.

Vi siger stort tillykke til Martin Dunker!